Skip to main content
  • Турция

  • Египет

  • Греция

  • Дубаи

  • Танзания

  • Шри Ланка

   OFERTE FIERBINȚI

   Turcia a luat naștere în urma formidabilului Imperiu Otoman, care și-a dezvoltat posesiunile în cea mai bogată regiune culturală și istorică, aflată la răscrucea civilizațiilor europene și asiatice. Țara este scăldată de trei mări- Marea Mediterană, Marea Neagră și Marea Egee - care au predeterminat calea modernă de dezvoltare a statului.

   Astăzi, Turcia este o Mecca a plajelor democratice și principalul furnizor de emoții pozitive pentru turiștii moldoveni. Ospitalieră din punct de vedere oriental, accesibilă din toate punctele de vedere, gata să se distreze non-stop și să uimească prin amploarea sistemului all inclusive, continuă să rămână fără concurență atunci când vine vorba de vacanțe ieftine la mare și de excursii impresionante la locurile de descoperiri arheologice.

   Egiptul - stat situat în Africa de Nord și în Peninsula Sinai din Asia - se întinde pe o suprafață de 1 milion de kilometri pătrați, iar populația sa este concentrată în principal de-a lungul malurilor Nilului.

   Este o țară cu stațiuni balneare și atracții antice, preferată de poporul nostru. Turismul este unul dintre cele mai importante articole din economia țării. Setea nestăvilită de a învăța despre istorie nu este singurul motiv care atrage turiștii în Egipt. Marea Roșie, care se prelinge pe țărmurile deșertului, conține ecosisteme marine unice care au atras amatorii de scufundări încă de la începuturile acestui sport.

   Interesul turiștilor pentru Egipt și pentru tot ce este egiptean pare inepuizabil. Oamenii vin în Egipt cu o anticipare a unui sentiment de entuziasm și cu un set de noțiuni preconcepute.

   DESPRE NOI

   MOBSEB TOUR este bucuros să vă întâmpine, stimate oaspete! De 15 ani ne asigurăm că vacanța dumneavoastră este pur și simplu super! Chiar dacă aveți un buget restrâns, cu noi veți avea o vacanță minunată.

   Scopul nostru principal este de a vă face experiența de călătorie cât mai confortabilă posibil. Chiar dacă nu aveți mult timp liber, suntem gata să vă ajutăm cu selecția hotelului, organizarea turului, zborurile și cel mai tare este că ne ocupăm de toate actele, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji.

   La MOBSEB TOUR, fiecare client este un oaspete special, suntem întotdeauna gata să vă ascultăm ideile și dorințele. Cu MOBSEB TOUR, călătoriile nu sunt doar cool, ci și sigure și convenabile!

   SERVICII

   CĂUTARE TURURI
   HOTELE
   EXCURSII
   OFERTE FIERBINȚI
   EXCURSII CU AUTOCAR
   BILETE AVION